Koffie workshop Rotterdam

Koffie zetten als een echte Ketelbink.

Koffie is een eindeloos fascinerend onderwerp waar we gepassioneerd over zijn. We zijn voortdurend bezig met leren en delen. Er zijn talloze mythen en mysteries rondom koffie, en we kunnen niet wachten om ze samen met jou te ontrafelen. We zijn zelfkritisch en hebben alles wat we weten door eigen onderzoek geleerd. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je veel geld uitgeeft aan prachtige koffiezetapparatuur en dan niet de juiste begeleiding krijgt. Daarom zijn wij hier om te helpen, want het plezier van koffie maken is gewoon geweldig.

Onze mogelijkheden

Koffie workshops

Ontdek de kunst van het barista-vak en latte art in onze diverse koffieworkshops. Leer ook de fijne kneepjes van het zetten van filterkoffie met verschillende methoden. Onze professionele barista's begeleiden je persoonlijk tijdens deze hands-on workshops. Stap zelf achter de koffiemachine, ontdek diverse koffievariaties, leer melk opschuimen en latte art gieten. Zo hebben we een barista workshop, latte art workshop en filter koffie workshop Bekijk hieronder de details en beschikbaarheid van deze workshops en reserveer direct via onze webshop.

Barista workshop | basics

Ben jij benieuwd wat er achter jouw dagelijkse kopje koffie schuilt? Hoe je de beste koffie bereid en hoe het is om een echte barista te zijn? Bij Ketelbinkie vinden wij het belangrijk dat iedereen zowel thuis als op het werk kan leren hoe je dé perfecte koffie bereid. Daarom organiseren wij de Barista Workshop Basics.

Latte art workshop | basics

Cappucino’s en latte’s met mooi vormen in het melkschuim. Ben jij ook altijd al zo benieuwd geweest hoe je zelf Latte Art kunt maken? Dat leggen wij je graag uit in onze Latte Art Workshop.

KOFFIE WORKSHOP | KOFFIEZETTEN – DE METHODES

Wil je ook een echt Rotterdams bakkie koffie op het werk drinken? Neem contact met ons op en wij zorgen voor jouw eigenste vers gebrande Ketelbinkie koffie. Wil je toch eerst proeven of ben je op zoek naar een koffiemachine maar kom je er niet uit? Er zijn ontelbare mogelijkheden, maar zeg nou eerlijk: Laten we het gewoon simpel houden! Als je hier je gegevens achterlaat maken wij een afspraak met je om mee te kijken en te adviseren.

Koffie proeverij

Welke smaken kun je ontdekken in koffie? Wat ruik je en proef je nou eigenlijk in koffie? Alles wordt je duidelijk in deze interactieve workshop waarin we samen een professionele koffieproeverij gaan opbouwen.

Meer informatie

Ja, doe mij zo'n workshop