Koffieproeverij Rotterdam

Onze mogelijkheden

Workshop door onze koffie experts

Wat kun je precies ruiken en proeven in koffie? Hoe beoordeel je koffie en bepaal je wat je er mee gaat doen? Er zijn ontelbare mogelijkheden en dat maakt volgns ons koffie zo leuk, te meer omdat het geen exacte wetenschap is. We nemen je aan de hand mee in deze workshop en ontdekken samen de vele dimensies die je kunt herkennen in koffie.

Koffie proeverij workshop

In onze koffie proeverij bouw je samen met onze koffie experts een professionele koffie cupping op. Gedurende 2 a 2,5 uur krijg je een kijkje in onze koffiekeuken en leer je hoe wij koffie beoordelen door ze tot in het kleinste detail te beschrijven. Alle zintuigen worden geprikkeld. Je gaat benoemen wat je ruikt en proeft en wisselt hier jouw bevindingen uit met de groep. Je ontdekt hierbij wat er allemaal in koffie zit qua aroma's en smaken en welke richtingen er zijn. Het geeft nieuwe inzichten en je zult daardoor anders naar koffie gaan kijken.

Koffiemeester Tacq

Onze koffiemeester Tacq neemt je mee in het verhaal achter de ambachtelijke koffie. Als koffiebrander en barista vertelt hij vanuit eigen ervaring over koffie en de processen die hij daarin heeft doorlopen. Van koffieboon tot het eindproduct. Wat komt er kijken bij het verbouwen van koffie, hoe brand je koffie en wat is dé Rotterdamse koffiesmaak? Tijdens de barista cursus vertelt Tacq hier met passie graag meer over.

Deelnamevoorwaarden Koffieproeverij Workshop

Om deel te nemen aan deze workshop hoef je geen ervaring te hebben op het gebied van koffie proeven. Wat wel belangrijk is dat je net als ons liefde en interesse hebt in koffie en hier graag meer over wilt leren. Wij nemen je aan de hand mee en laten de vele dimensies van koffie ervaren.

Aanmelden

Koffieproeverij Workshop

Heb jij al zin om deze workshop te gaan volgen? Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare data voor onze koffie workshops. Je kunt ervoor kiezen om je als groep of als individu aan te melden. De workshop voor individuen gaat alleen door wanneer er minimaal 8 deelnemers aanwezig zijn. Wij zullen je hier dan ook tijdig over informeren. Bij een groepsworkshop reserveer je de workshop voor een hele groep. Je kiest hierbij zelf hoeveel deelnemers er aanwezig zijn met een maximaal aantal van 8 personen.

Workshop data*

* Na het klikken op één van de data ga je direct naar onze webshop

NIEUWE DATA VOLGEN MEDIO OKTOBER 2024

Duur: 2 à 2,5 uur

Prijs p.p.: € 39,95 op door ons georganiseerde data (minimaal 8 personen)

Prijs groep: vanaf € 450,00 op locatie (maximaal 10 personen)

Overig: Inclusief Ketelbinkie certificaat

Meer informatie over de cursus?

Heb je nog vragen aan ons over deze workshop? Wij helpen je graag verder. Laat je gegevens achter op onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Ik wil meer informatie