Koffie zakelijk bestellen

Altijd de lekkerste koffie uit Rotterdam
in jouw horecabedrijf of op kantoor?

De koffie die wij maken kunnen we ook in jouw horeca zaak leveren of bij jou op kantoor. Naast de koffie en ons assortiment ingrediënten, leveren wij ook koffie- en espressomachines. Vraag ons naar de mogelijkheden dan kijken we samen wat het beste past en aansluit bij jouw wensen en benodigde capaciteit. Onze barista’s trainen jouw medewerkers on the job en geven handige praktische tips om zo efficiënt en effectief mogelijk koffie te zetten. Dit voorkomt onnodige verspilling en verhoogd de kwaliteit. En geen stresss… we kunnen het bestelproces zo voor je inrichten dat je nooit zonder koffie en ingrediënten komt te zitten.

Onze mogelijkheden

Koffieautomaat zakelijk

Wil je op jouw kantoor ook genieten van de unieke smaak van Ketelbinkie koffie? Hiervoor heb je natuurlijk naast de goede bonen ook de juiste koffiemachine nodig. Wij werken met professionele apparatuur van Jura en WMF en stemmen deze samen met jou af op basis van jouw wensen en benodigde capaciteit.
Naast apparatuur is ook het onderhoud en de service belangrijk. Zo controleren wij iedere keer als we een koffie en ingrediënten leveren de kwaliteit en stellen de machine indien nodig bij. We kunnen je volledig ontzorgen zodat je nooit zonder koffie en/of ingrediënten komt te zitten. Het espresso en routesysteem voorziet in de levering van een volautomatische espressomachine voor de kleine kantoren, waarbij op basis van een minimale jaar afname per consumptie wordt afgerekend. Hierdoor hoef je geen grote investering te doen in de aanschaf van een koffiemachine en kun je vandaag nog genieten van de echte Ketelbinkie koffie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Koffie voor de horeca

Ketelbinkie koffie in jouw horecabedrijf? Naast het leveren van de koffie hebben wij ruim 20 jaar ervaring. Zo trainen wij alle medewerkers en helpen ze betere koffie te maken. Het gaat hierbij om continue training van jouw ploeg. De trainingen en begeleiding is van het principe handen uit de mouwen en gebaseerd op de praktijkervaring van onze professionele barista’s Het uiteindelijke doel: efficiënt en effectief werken met een tevreden gast als hoogst bereikbare doel. Die nogmaals besteld en terugkomt. Meer weten? Stel hieronder je vraag en wij nemen contact met je op.

Koffie op kantoor

Wil je ook een echt Rotterdams bakkie koffie op het werk drinken? Neem contact met ons op en wij zorgen voor jouw eigenste vers gebrande Ketelbinkie koffie. Wil je toch eerst proeven of ben je op zoek naar een koffiemachine maar kom je er niet uit? Er zijn ontelbare mogelijkheden, maar zeg nou eerlijk: Laten we het gewoon simpel houden! Als je hier je gegevens achterlaat maken wij een afspraak met je om mee te kijken en te adviseren.

Meer informatie

Zoek je een machine, alleen koffiebonen of een combinatie?