Barista Workshop Rotterdam

Onze mogelijkheden

Workshop door een professionele barista​

Heb jij altijd al willen weten wat er achter jouw dagelijkse kopje koffie schuilt? Wat het is om een echte Barista te zijn? En de ins en outs willen weten om thuis of op het werk zelf de lekkerste koffie te maken? Bij Ketelbinkie vinden wij het belangrijk dat iedereen kan leren hoe je dé perfecte koffie maakt.

Barista cursus Rotterdam

In onze Barista Workshop leer je van professionele barista’s alle koffiegeheimen en ga je zelf aan de slag achter de koffiemachine. In de 2,5 uur durende cursus krijg je een kijkje in onze koffiekeuken. Je leert meer over koffie, de oorsprong, de productie, de werking van de espressomachine, de bereiding van koffie, de verschillende koffie variaties en krijg je de basisbeginselen mee om zelf melk op te schuimen. Wij geven je ook advies over hoe je efficiënt en effectief te werk kunt gaan. Aan het eind van deze workshop waan je jezelf als een echte Ketelbinkie Barista. Een titel om trots op te zijn.

Koffiemeester Tacq

Onze koffiemeester Tacq neemt je mee in het verhaal achter de ambachtelijke koffie. Als koffiebrander en barista vertelt hij vanuit eigen ervaring over koffie en de processen die hij daarin heeft doorlopen. Van koffieboon tot het eindproduct. Wat komt er kijken bij het verbouwen van koffie, hoe brand je koffie en wat is dé Rotterdamse koffiesmaak? Tijdens de barista cursus vertelt Tacq hier met passie graag meer over.

Deelnamevoorwaarden Barista Workshop

Om deel te nemen aan de workshop hoef je geen ervaring te hebben op het gebied van koffie zetten. Wat wel belangrijk is dat je net als ons liefde en interesse hebt in koffie en hier graag meer over wilt leren. Wij laten je graag alle fijne kneepjes van het vak zien.

Aanmelden

Barista Workshop | Basics

Heb jij al zin om de workshop te gaan volgen? Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare data voor onze koffie workshops. Je kunt ervoor kiezen om je als groep of als individu aan te melden. De workshop voor individuen gaat alleen door wanneer er minimaal 8 deelnemers aanwezig zijn. Wij zullen je hier dan ook tijdig over informeren. Bij een groepsworkshop reserveer je de workshop voor een hele groep. Je kiest hierbij zelf hoeveel deelnemers er aanwezig zijn met een maximaal aantal van 8 personen.

Workshop data*

* Na het klikken op één van de data ga je direct naar onze webshop

* nieuwe data volgen 

Duur: 2 à 2,5 uur
Prijs p.p.: € 65,00 op door ons georganiseerde data (minimaal 8 personen)
Prijs groep: mail of bel ons voor prijsopgave voor prive/zakelijke workshop op locatie
Overig: Inclusief Ketelbinkie certificaat

Meer informatie over de cursus?

Heb je nog vragen aan ons over deze workshop? Wij helpen je graag verder. Laat je gegevens achter op onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Ik wil meer informatie