Barista op locatie

Ketelbinkie koffie op locatie

Wil je koffie op locatie? We hebben een scala aan oplossingen om jouw koffiemoment tot een feestje te maken. Denk hierbij aan koffie op een congres, beursstand, bedrijfsfeest, productpresentatie of lancering, klantevent of een festival. We kunnen zelfs een koffietour maken op meerdere locaties. Door de grote diversiteit aan oplossingen kunnen we alles schalen naar benodigde capaciteit, of dit nu een combinatie is van onze coffee trucks of food trucks met additionele koffiebarren. Alles om de juiste servicegraad te leveren afgestemd op de hoeveelheid gasten, tot 30.000 personen. Ons baristateam is getraind op efficiency, effectiviteit en gastgericht werken. Het motto is dan ook middels onze koffie de gast een lach op het gezicht te toveren.

Onze mogelijkheden

Mobiele koffie

Er zijn diverse oplossingen voor koffie op locatie. We hebben een aantal mobiele foodtrucks, te weten: onze 2 Citroen HY-bussen en de 2 VW coffee trucks. Daarnaast is er de koffie bakfiets, of is de inzet van een mobiele koffiebar mogelijk. Indien gewenst kunnen we de presentaties stylen naar het karakter en de sfeer van het evenement.

Volkswagen T1 | Koffietruck

Onze nieuwste aanwinst. Na een jarenlange fijne samenwerking met Erik hebben we de handen in ineen geslagen en deze super te gekke bus aan onze vloot toegevoegd. De Volkswagen T1 is uit 1965. Gevonden als surfers busje in Portugal en in goede staat. Met de nodige aanpassingen hebben we hem helemaal geschikt weten te maken voor onze koffie op locatie service. Bij deze wagen werken aan de zijkant, maar het is ook mogelijk om extra uitgifte aan de achterzijde te doen. Afmetingen 5 m x 3 m x 2,5 m.

Citroen HY-bus | Koffietruck

Onze 2 HY-bussen (1969) staan garant voor een zeer karakteristieke uitstraling. Er zijn hele boeken over geschreven. Wij hebben ze in originele staat weten te restaureren en omgebouwd tot koffie truck. Een perfecte manier om de gasten in stijl te voorzien van hun espresso, koffie, cappuccino of latte. Door de HY-bussen met elkaar te verbinden kunnen we onze uitgiftecapaciteit van koffie vergroten. Afmetingen 5 m x 2 m x 2,5 m.

VW T2 | Coffeetruck

De VW T2 doka (1972) met haar ronde vormen. We waren op slag verliefd. We noemen haar ook wel ‘de grasshopper’, we gaan tenslotte met onze barista’s van plek naar plek. We werken vanuit de huif op de achterzijde van de auto. Tevens qua capaciteit uitbreidbaar naar 2 of 3 espressomachines. Ook hier zetten onze barista’s op locatie een bijzondere sfeer neer. Afmetingen 5 m x 3 m x 2,5 m.

Koffie bakfiets

Soms zijn de afmetingen van onze foodtrucks een uitdaging. De koffie bakfiets is dan de oplossing. Voor een authentieke uitstraling hij is zo’n 60 jaar oud. De tijd dat je nog moest trappen om vooruit te komen! Hij bewijst ons momenteel dienst als koffie bakfiets op locatie. 3,5 m x 2 m x 2,5 m.

HY Koffiebar

Deze rollende bar is zowel stand alone als in combinatie met onze Hy koffie bus te gebruiken. De bar is tevens op het event te verplaatsen naar een andere locatie. Tevens zijn ze te koppelen en kunnen we daarmee grote capaciteiten bouwen. De afmetingen 2 x 0,8 x 1 m (exclusief lichtbak).

Waarom Ketelbinkie Koffie op locatie?

  • Meerdere foodtrucks waardoor 1 adres voor alle koffie op locatie
  • Koffie oplossingen voor events van 10 tot 30.000 personen
  • Rotterdamse Koffie en Natte thee
  • Maximale beleving we bakken verse stroopwafels op locatie
  • Creatieve koffievariaties
  • Creatieve en strakke styling voor koffie op locatie
  • Bevlogen en vakkundige barista’s op events
  • Exclusieve beleving omdat wij makers zijn van koffie en thee
  • Koffie en thee die altijd een lach op je gezicht toveren
  • Wij veranderen jouw event in een koffiefeest op locatie

Onze prijzen

Citroën HY, Volkswagen T2 Doka of bakfiets

€ 300,00 per dagdeel

Kilometervergoeding

€ 0,35 per kilometer

Uurtarief barista

€ 55,00 per uur

Verbruik consumpties (alle variëteiten)

€ 2,50 per koffie/thee

Verse stroopwafels

€ 2,50 per stroopwafel

Meer informatie

Direct een offerte ontvangen?

Nieuwsgierig geworden hoe we jouw evenement tot een groot feest kunnen maken of wil je meer informatie? We spreken graag af om onder het genot van een bakkie jouw evenement te bespreken. Laat je gegevens achter op onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of bel ons direct: (010) 244 73 70.