Winkelwagen

Thee

Naast onze koffie hebben wij ook echte Rotterdamse thee, Natte Thee. Naar het spraakgebrek van de Rotterdammer. Rotterdam is de plek waar de T voorop de tong wordt uitgesproken of hij wordt overal aan vastgeplakt waar die niet hoort of weglaten waar die wel hoort. Wij vonden dit een te gekke naam voor ons theeconcept bestaande uit vijf soorten: Ceylon, Earl Grey, Rooibos, Jasmijn en Groene thee.

  Natte-thee-smaken 

 

In het kader van het 30 jarig bestaan van de stichting Ketelbinkie, bekend van onder andere de Ketelbinkie koffie prijs en Ondernemersprijs, is de wens ontstaan om in het jubileumjaar een koffie onder dezelfde naam te hebben. Het beoordelen van de koffie in de horeca zit hen in het bloed, het maken van een dergelijk product is geheel andere materie. 

Koffiemeester Steven Tacq heeft deze uitdaging met beide handen aangepakt en is aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de Ketelbinkie koffie. In een periode van plus minus 2,5 jaar is het idee geëvolueerd in een concreet product de Ketelbinkie koffie. Een eigentijds robuust product voor en door Rotterdammers. 

Je moet er natuurlijk wel wat lef voor hebben om de koffie te drinken, zoals een ketelbinkie betaamt. Wie wil er een bakkie pleur?
 

Ketelbinkie koffie prijs beeld

Ketelbinkie koffie prijs ketel

 

©2018