Winkelwagen

Blog: Wij zijn Ketelbinkie Koffie!

 

ketelbinkie-koffie-blog-2015Toen wij van Rotterdam vertrokken..’. Elke Rotterdammer weet waar we dan over praten. Ketelbinkie. De lefgozer die aanmonsterde en vertrok naar verre oorden op zoek naar avontuur. Bij zijn inscheping kreeg hij direct promotie: met een ketel koffie in z’n ene hand en een ketel kokend heet water in z’n andere hand ging hij alle bemanningsleden van het schip voorzien van een bakkie.

 

11836902_883628738397084_5348288925740563383_nEn toen was er Ketelbinkie Koffie
In 2013 introduceerde koffiemeester Steven Tacq Ketelbinkie Koffie. Hij is 15 jaar werkzaam in de koffiewereld en kent de ins en outs. Net als een Ketelbinkie had hij lef, initiatief en doorzettingsvermogen om alles op te zeggen en zijn droom te verwezenlijken. Een koffie maken voor zijn stad Rotterdam om daarmee iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Het resultaat: een mix van koffiebonen uit Brazilië, Columbia en Indonesië die in directe samenwerking met de koffieboeren wordt gemaakt en gebrand in eigen beheer. Het is dan ook een robuust bakkie geworden. Enigszins krachtig doch ingehouden, met chocolade en noten tonen. Je moet er natuurlijk wel een beetje lef hebben om het te drinken, zoals een Ketelbinkie betaamt.

 

 

 

 

natte-thee-zwarte-thee-ceylon_2De Natte Thee
Ketelbinkie Koffie is de enige koffiebrander met een Natte Thee. Naar het spraakgebrek van de Rotterdammer verwijzend naar de kletsnatte T, voorin de mond uitgesproken. Of de T die vastgeplakt wordt aan woorden waar die niet hoort of weggelaten waar hij juist wel gebruikt moet worden. Het concept van de Natte thee bestaat uit vijf theesoorten verpakt in een ijzersterk blik dat ook nog eens hervulbaar is.

 

 

 

Ketelbinkie op locatie
Iedere week staan de Ketelbinkies op locatie met de groene VW T2 Pickup of één van de andere koffiebarren. Ketelbinkie koffie bevindt zich graag onder de mensen en laat graag iedereen kennis maken met hun producten. Of het nu gaat om een festival, congres, vergadering, bedrijfsfeest of barista bij jouw op de zaak. Alles wordt uit de kast getrokken om tijdens het koffiemoment jouw maximaal te genieten.

 

Ketelbinkie_set_1024x1024Koffiepauze
Hoe leuk is jouw koffiepauze eigenlijk? Veel huishoudens, bedrijven en horeca gelegenheden zijn je voor gegaan en hebben al kennis gemaakt met Ketelbinkie koffie en Natte Thee. Zij hebben allemaal gemerkt dat de liefde voor koffie erg ver gaat. Dus als jouw koffiepauze zowel thuis of op het werk een oppepper nodig heeft, dan kun je alle benodighdeden gemakkelijk vinden in de webshop op www.ketelbinkiekoffie.nl of gewoon even bellen.

©2018